Wie zijn wij?

  • Peter

    Ik ben geboren in 1964, na mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan werken als schoenmaker. Eerst bij een filiaalbedrijf, maar vanaf 1996 als zelfstandig ondernemer. In 2011 ben ik theologie gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim. De vrije minor keuze heb ik gedaan op het Baptisten Seminarium. November 2015 was ik klaar met…

    lees meer
  • Anne-Marie

    In 1968 ben ik geboren in St. Maartensdijk, een klein dorpje in Zeeland. Daar groeide ik op met nog 3 broers en een zus. Na een logeerpartij bij mijn penvriendin in Asperen leerde ik Peter kennen in de schoenmakerij. In 1988 zijn we getrouwd en gingen we in Gorinchem wonen. We kregen daar…

    lees meer

Aanmelden voor nieuwsbrief
Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.