Testimonials

Mijn Naam is Shanko van der Meer. Ik ben getrouwd met Esther en ben woonachtig in Meerkerk. Ik ken Peter en Anne-marie  omdat we samen in de zelfde gemeente kerken.

 

Op de huiskring kwam de vraag wie deel wilde nemen in de TFC van Peter en Anne-Marie. Ik heb op die oproep gereageerd en zo ben ik in de commissie gekomen. Ik heb bewondering voor wat Peter en Anne-Marie doen in Makassar (Indonesië) en vind het fijn dat ik daar vanuit Nederland een steentje aan mag bijdragen.

Shanko van der Meer, lid thuisfront

Hallo, mijn naam is Gert-jan van der Tuuk. woon in Houten en ben getrouwd met Olga
Sussenbach. Samen hebben we 4 kinderen die allemaal inmiddels het huis uit zijn. Sinds sinds 2014 ben ik werkzaam als rij-instructeur bij de organisatie NXXT na een dienstverband van 32 jaar bij de Evangelische Omroep te hebben gewerkt, de langste periode als fotograaf. Ik ben al jaren actief in de Baptisten gemeente de Rank te Utrecht waar ik 17 jaar mocht dienen als pastorale oudste. Op dit moment vervul ik de taak als koster en doe dat met veel plezier om samen met anderen in Gods gemeente te werken. Het is een voorrecht om in het TFC van Peter en Anne-Marie te participeren. Hoe dat precies zijn uitwerking heeft zullen we nog gaan ontdekken. Peter heeft mij in ieder geval gevraagd om als vertrouwens persoon in het TFC te komen en dat is een groot voorrecht om dat te mogen doen. Samen met de anderen leden van het TFC zullen we nauwgezet gaan volgen wat Peter en Anne-Marie gaan doen en u als achterban daar van op de hoogte houden.

Gert-Jan van der Tuuk, lid Thuisfront

Het thuisfront heeft ook een voorzitter. In verband met zijn internationale werkzaamheden is het niet verstandig zijn naam en foto op deze website te vermelden.

Voorzitter, Voorzitter Thuisfront

Ik ben Gert Vernhout, getrouwd met Anne en ik woon in Gorinchem. Nu de kinderen de deur uit zijn zet ik mij graag in binnen het thuisfront van mijn vrienden Peter en Anne-Marie. Samen met Peter verzorg ik de communicatie: de website, Facebook, de nieuwsbrief, de flyer. Binnenkort hopen we nog meer communicatie uitingen te produceren, zodat we jullie zo goed mogelijk op de hoogte kunnen houden van het werk in Makassar, Sulawesi, Indonesië.

Gert Vernhout, lid Thuisfront

Aanmelden voor nieuwsbrief
Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.