Testimonials

Mijn naam is Mieke van Felius, ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben wij 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Sinds eind 2018 maak ik deel uit van de TFC van Peter en Annemarie. Ik ken hen al jaren en in oktober 2018 heb ik hen bezocht in Indonesië en heb ik het werk wat zij daar doen met eigen ogen mogen aanschouwen. Het was een bijzondere en indrukwekkende reis, het is echt bijzonder wat Peter en Annemarie met God's hulp hebben bereikt in het zuiden van Sulawesi. Ik heb een bezoek gebracht aan de kliniek, toen nog in aanbouw, en de kokosolie fabriek. Ik heb besloten om mij in te gaan zetten voor de verkoop van kokosolie en kokosolie producten, ik verzorg de bestellingen via www.sulalam.nl.

Mieke van Felius, lid thuisfront

Mijn Naam is Shanko van der Meer. Ik ben getrouwd met Esther en ben woonachtig in Meerkerk. Ik ken Peter en Anne-marie  omdat we samen in de zelfde gemeente kerken.

 

Op de huiskring kwam de vraag wie deel wilde nemen in de TFC van Peter en Anne-Marie. Ik heb op die oproep gereageerd en zo ben ik in de commissie gekomen. Ik heb bewondering voor wat Peter en Anne-Marie doen in Makassar (Indonesië) en vind het fijn dat ik daar vanuit Nederland een steentje aan mag bijdragen.

Shanko van der Meer, lid thuisfront

Hallo, mijn naam is Gert-jan van der Tuuk. woon in Houten en ben getrouwd met Olga
Sussenbach. Samen hebben we 4 kinderen die allemaal inmiddels het huis uit zijn. Sinds sinds 2014 ben ik werkzaam als rij-instructeur bij de organisatie NXXT na een dienstverband van 32 jaar bij de Evangelische Omroep te hebben gewerkt, de langste periode als fotograaf. Ik ben al jaren actief in de Baptisten gemeente de Rank te Utrecht waar ik 17 jaar mocht dienen als pastorale oudste. Op dit moment vervul ik de taak als koster en doe dat met veel plezier om samen met anderen in Gods gemeente te werken. Het is een voorrecht om in het TFC van Peter en Anne-Marie te participeren. Hoe dat precies zijn uitwerking heeft zullen we nog gaan ontdekken. Peter heeft mij in ieder geval gevraagd om als vertrouwens persoon in het TFC te komen en dat is een groot voorrecht om dat te mogen doen. Samen met de anderen leden van het TFC zullen we nauwgezet gaan volgen wat Peter en Anne-Marie gaan doen en u als achterban daar van op de hoogte houden.

Gert-Jan van der Tuuk, lid Thuisfront

Ik ben Werner de Jong, ik woon in Zeist met mijn vrouw en twee kinderen. Ik heb Peter en Anne-Marie leren kennen via Baptistengemeente de Rank in Utrecht, omdat ze aan onze thuiskring gekoppeld werden om contact mee te onderhouden. Gaandeweg ben ik steeds meer onder de indruk geraakt van wat zij in Indonesië voor elkaar gekregen hebben en meemaken. Vanuit de thuisfrontcommissie hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan hun werk.

Werner de Jong, Voorzitter Thuisfront

Aanmelden voor nieuwsbrief
Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.