Ik ben geboren in 1964, na mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan werken als schoenmaker. Eerst bij een filiaalbedrijf, maar vanaf 1996 als zelfstandig ondernemer. In 2011 ben ik theologie gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim. De vrije minor keuze heb ik gedaan op het Baptisten Seminarium. November 2015 was ik klaar met de opleiding. Mijn afstudeeronderzoek zorgde ervoor dat ik in gesprek raakte met CAMA. Zij zochten een ondernemersechtpaar wat in Indonesië verbinding zou kunnen leggen tussen de islamitische en christelijke bevolking door ondernemingen te gaan opzetten.

Na een orientatie reis in februari 2016 besloten we het sollicitatietraject in te gaan. Juli 2016 werden we officieel aangesteld door CAMA. We zijn januari 2017 vertrokken naar Sulawesi.
Ik ben getrouwd met Anne-Marie in 1988, samen kregen we drie kinderen: Matthijs (1990), Tobias (1992) en Talitha (1996). De oudste twee kinderen zijn getrouwd, Talitha heeft een relatie. Maart 2016 ben ik opa geworden van een drieling, 2 meisjes en 1 jongen. In Maart 2016 is ons vierde kleinkind geboren (jongen). Naast mijn werk in de schoenmakerij ben ik actief geweest in het verenigingsleven (politiek en schaken) en een aantal jaren lid geweest van de branchevereniging in de schoenmakerij. Mijn grootste hobby is muziek luisteren.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.