In 1968 ben ik geboren in St. Maartensdijk, een klein dorpje in Zeeland. Daar groeide ik op met nog 3 broers en een zus. Na een logeerpartij bij mijn penvriendin in Asperen leerde ik Peter kennen in de schoenmakerij. In 1988 zijn we getrouwd en gingen we in Gorinchem wonen. We kregen daar 3 kinderen, Matthijs, Tobias en Talitha. In 1997 hebben we de schoenmakerij gekocht met het pand in Leerdam. De kinderen werden groter en ik werkte ondertussen mee in de schoenmakerij.

In 2008 ben ik de opleiding als Kraamverzorgende gaan doen, dit is altijd een wens van mij geweest. Ik heb mijn diploma gehaald en werk nu nog steeds met plezier intussen nu al 8 jaar, als Kraamverzorgende. De bevalling en de eerste dagen van het nieuwe leven is iedere keer weer uniek. Ook ben ik actief in de Ondernemings Raad van de kraamzorgorganisatie.

Sinds 6 maart 2016 ben ik oma van een drieling wat heel mooi en bijzonder is. Mijn hobby's zijn: lezen, hardlopen, wandelen, bijkletsen met vriendinnen, puzzelen, kleding naaien en nog veel meer ......

Februari 2016 zijn we op oriëntatie geweest in Makassar, Indonesië. De eerste dagen in Makassar was een cultuurschok voor mij overal rotzooi, hutjes, scooters, hitte en mensen. God, is dit wat U wilt? Ik was erg verdrietig en in de war, totdat we na een week in de taxi zaten en ik liefde voelde stromen voor deze chauffeur. Ik begon een gesprek met hem in mijn gebrekkig Engels. Dit vervolgde met de mevrouw van de wasserette en met de studenten op de universiteit. Ik kreeg liefde voor deze mensen, heb contact gezocht met verloskundigen daar en moeders gesproken wat hun ervaringen zijn bij de geboorte van hun kind.

De rotzooi en de stank waren niet verdwenen maar ik zag het niet meer. Ik zie uit om naar Makassar te gaan, na te gaan denken, voelen en kijken wat wij kunnen betekenen voor de mensen daar. Het zal niet makkelijk zijn om de kinderen, familie en vrienden achter te laten, maar ik merk dat God werkt. Hij zal rust geven en Hem wil ik volgen.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.