Donaties

Bedankt dat u wilt bijdragen aan de missie
van Peter en Anne-Marie

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.

Wij worden uitgezonden door Stichting CAMA Zending. De financiën die nodig zijn voor ons onderhoud in Indonesië komen uit Nederland. Wij ontvangen geen salaris voor onze werkzaamheden en zijn afhankelijk van donaties. Doet u ook mee? Onze missie is ANBI goedgekeurd, wat betekend dat u donaties voor het grootste gedeelte kunt aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Om structureel verschil te maken in het zuiden van Sulawesi zijn structurele bijdragen noodzakelijk.

Mogen Peter en Anne-Marie ook in 2021 op u rekenen?

  Ik machtig CAMA tot het afschrijven van het aangegeven bedrag van mijn bankrekening:

  Ik doneer*
  eenmaligper maandper jaar

  U kunt ook eenmalig bijdragen via de website van Cama Zending. Vermeld bij 'bestemming donatie' dat de donatie bestemd is voor: Missie Makassarklik hier om naar de website van Cama zending te gaan De link opent in een nieuw tabblad.

  Uiteraard kunt u ook onze informatiefolder downloaden Makassar folder (pdf) en portvrij terugsturen naar het antwoordnummer. Hierin zit een formulier waarmee u kunt doneren.

  Mocht u liever zelf (periodiek) een bedrag willen overmaken, dan kan dit op de rekening van Stichting CAMA Zending onder vermelding van Missie Makassar. U kunt uw donatie overmaken op NL89 INGB 0000 3094 00 of NL76 ABNA 0484 6740 48 ten name van CAMA-Zending te Driebergen.

  Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief via het formulier op deze site.

  Aanmelden voor nieuwsbrief
  Ontvang onze periodieke nieuwsbrief
  Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van de Pamakassar nieuwsbrieven.